VIPPE EXTENSIONS    

Klassiske vipper nytt sett          1450,-

Etterfyll 1 t                                  700,-

Etterfyll 1,5 t                               900,-

Volum vipper nytt sett              1950,-

Etterfyll 1,5 t                               1050,-

Etterfyll 2 t                                  1200,-

 

Mega volum nytt sett                2500,-

Etterfyll 1,5 t                               1100,-

Etterfyll 2 t                                  1200,- 

 

VIPPE-EXTENSIONS

​Vippeextension er en behandling der man påsetter syntetiske vipper på din egen naturlige vipp. 

Resultatet er lange og fyldige vipper i hvilken grad du selv ønsker. Holdbarhet er ca 3-4 uker mellom hver etterfyll. 

 

Før behandling:

For best mulig resultat anbefaler vi å komme helt uten maskara. Det optimalt er at du er fri for maskaraen hele dagen vippene skal bli satt på. Vippe-extension i seg selv er en kostbar behandling, ikke la en halvtime av tiden din gå til å rense vippene Jo mer tid vi får på å utføre behandlingen, jo mer vipper rekker vi å sette på. Er det første gang du setter på vipper kan vi anbefale en patch test. Dette er en test for å utelukke allergi. MEN uansett om du har tatt en patch test, kan vi ikke garantere at du ikke vil reagere. Du kan også utvikle allergi etterhvert selvom du er en erfaren vippekunde.  Ca 2 % av 100 kan reagere. Dette er noe som kan skje, og som kunden selv må stå ansvarlig for hvis hun vil utføre behandlingen. 

 

Under behandling: 

1: Rens vippene! Hold vippene rene!

Dette kan vi ikke få sagt nok ganger. Vippene vil holde seg lenger og du slipper unna bakterier! Viktig. Viktig. Viktig. 

2: Unngå å bruke vanlig maskara på dine extensions da dette kan inneholde ingredienser som gjør at de kan dette av fortere.  

3: Olje løser opp limet. Så vær forsiktig med fete kremer, solkrem etc. Hvis dere renser med maskara fjerner som  inneholder olje (anbefales ikke!!!), så vask godt av øyesminke fjerneren slik at det ikke blir liggene olje rundt vippene da dette vil løse opp limet å gjøre at vippene vil dette av fortere. (Ved bruk av vannfast maskara eller eyeliner krever det olje for å fjerne sminken, så derfor anbefaler vi ikke det!) 

4: Det vil falle av 1-5 vippe-extensions hver dag per øye, da dette er øyevippens naturlige syklus. (På hodet mister vi ca 100 hår hver dag). Så ikke fortvil da dette er helt naturlig. Derfor må man ta refill ca hver 3-4 uke for å holde det like fint og fyldig. Du vil også miste mer på det ene øye kontra det andre da du mest sannsynlig sover mer på den ene siden. Også helt naturlig! 

FARGING/STYLING VIPPER/BRYN                 

Farging av bryn                            250,-

Farge, vokse, style bryn              500,-

Forming av bryn                           250,- 

Farging av vipper og bryn           500,- 

Farging av vipper                          350,-

Lashfiller/vippeløft med farge    890,-

Brynslaminering med farge        790,-

 

BRYNSLAMINERING

Brynslaminering er en behandling som mykner opp brynshårene så man lettere kan style de etter eget ønske. Under behandling blir brynshårene gredd oppover så de ser fyldig og fluffy ut, og så blir de farget. Dette er perfekt for deg som har tykke, strie brynshår som ikke vil "oppføre" seg eller om brynshårene vokser i en rar retning, f.eks nedover. Resultatet varer i ca 4-8 uker. Dette er ikke en behandling som vil feste brynene i en bestemt retning inntil huden i flere uker, men brynene blir mykere så da kan man enkelt med litt brynsgele eller hårspray børste brynene i ønsket retning. Da vil brynene holde seg på denne plassen helt til du  vasker ansiktet.

VIPPELØFT MED LASH FILLER FRA IN LEI

Lash Filler er en ny type vippeløft behandling som både gir vippene bøy og som også vil gjøre vippene tykkere ved flere behandlinger da det siste steget der filleren gir tykkelsen. Det er klinisk bevist ved forskningsinstituttet i Milano at Lash Filler behandling vil gi deg 24%  naturlig tykkere vipper ved gjentatte behandlinger.

 

Produktene til In Lei produserer og pakkes i Italia, og følger samt opprettholder alle krav innenfor de strenge lovverket til EU. Mange av produktene i EU sitt lovverk følger vi også i Norge. 

 

Lash Filler gir næring, gjør de naturlige vippene tykkere og sterkere, samt farge og utrolig glans. Lash Filler garanterer en fortykning av naturlig hår i gjennomsnitt 24% i tre behandlinger. Den opprinnelige formelen av  In Lei®"FILLER3" gjør at mikro partiklene av behandlingen kan trenge inn i håret forsiktig å binde seg til kreatin fiberne i håret.

PERMANENT MAKEUP - PMU

KONSULTASJON

Trekkes fra v/ behandling         500,-

ØYENBRYN  

skygge/hårstrå                          6500,-

+ highlighting under bryn        1200,-

LEPPER  

inkl. utfylling                            6500,- 

+ highlighting                          1200,-              

LIPLINER  

inkl. skravering                        5000,-   

EYELINER  

oppe + nede                             6500,-

Kun oppe                                  4900,-

Kun nede                                  3100,-

VIPPEROTMARKERING     5500,-

Kun oppe                                    3500,-

Kun nede                                    2100,-

SKJØNNHETSFLEKK           1000,-

VEDLIKEHOLD INNEN 1 ÅR     1700,-

VEDLIKEHOLD ETTER 1 ÅR       2500,-

 

Alle nye behandlinger inkluderer to refill innen 4 mnd. 

ETTER 3 ÅR = NY BEHANDLING

 

ØYENBRYN

Øyebryn har mye å si for ansiktet ditt. Fine øyebryn er en ressurs, på lik linje som vakker hud og vakkert hår. Brynene rammer inn både ansiktet og øynene våre og gir det en helhet. 

 

Med pigmenterte øyenbryn legges det vekt på å fremheve, understreke/eventuelt forsiktig justere ditt naturlige uttrykk.
Jeg benytter EU-regulerte pigmenter av høy kvalitet, spesielt produsert for PMU. 

Denne behandlingen tar normalt 2-3 timer. 40-50 % av overskuddsfargen vil forsvinne i løpet av ca. 4-7 dager. Kunden kommer tilbake etter 3-4 uker for påfyll, som er inkludert i prisen. I mellomtid en er det ok å bruke blyant/farge om du føler behov for det.
Varigheten på nye bryn laget med PMU varierer fra person til person ut i fra hudtype, hvor mye vedkommende soler seg og om man bruker hudpleieprodukter som har en eksfolierende effekt. Pigmentering varer 1-3 år, hvor det må påberegnes refill ca en gang i året for å vedlikeholde fargen. 

Perfekt for deg som:

 • delvis eller helt mangler bryn

 • ønsker mer synlige, markerte bryn

 • mangler hår p.g.a. skade

 • har asymmetriske bryn

 • reagerer på kosmetikk

 • idrettsutøvere som svetter mye

 • de som har problemer med synet/ ser dårlig


Teknikker:
1. Bryn skyggelegging - ombre
Denne teknikken har en blanding av soft pudder resultat samtidig som den er mere markert i underkant. Innerst mot nese fades fargen for et veldig soft start av brynet. Perfekt for deg som liker et mer sminket resultat. Passer også til deg som har en gammel og svak tatovering fra før.

2. Hårstråteknikk
Man skaper tynne hår som blander seg godt med eksisterende brynshår. Resultatet blir svært naturlig. 

3. Hårstråteknikk + skyggelegging
Etter at hårstråene er pigmentert går man over med skygge mellom hårstråene for å gi brynene litt mer farge og form. 
 

EYELINER/VIPPEROT FORSTERKNER​​

Nå kan du våkne hver morgen med et mer “våkent” blikk. Med vipperot farge kan jeg fremheve og markere dine øyne på en naturlig og diskré måte. Din øyefarge vil fremstå klarere og vippe røttene forsterkes visuelt. Ønsker du å erstatte makeup, anbefales eyeliner. Den blir mer tydelig og du bestemmer selv bredden. Eyeliner/vipperot forsterker kan tatoveres både på øvre og nedre øyelokk.


Etter behandling vil man kunne få midlertidig hevelse på øynene som normalt forsvinner etter 1 til 2 dager. De første dagene tilføres huden en spesial krem for å eliminere skorpe dannelse.Etter heling perioden (8–10 dager) vil mye av intensiteten i fargen reduserer med 40-60 %, og pigmentet som sitter i huden kan være lite synlig i opptil 25–30 dager, det er grunnen til at sluttresultatet først synes etter en måneds tid ca.

Perfekt for deg som:

 • helt eller delvis mangler øyevipper

 • bruker eyeliner daglig

 • ønsker et mer ”våkent” blikk

 • ønsker sterkere kontur rundt øynene

 • har nedsatt syn

 • er idrettsutøver eller mosjonist

 • reagerer på kosmetikk


For best mulig resultat er det anbefalt å unngå:

 • vippeserum og vippe behandlinger (vippefarge, extensions, vippeløft etc.) må unngås i 14 dager før og etter behandling.

 • vipper kan farges inntil 2 dager i forkant av behandlingen.

 • unngå alkohol kvelden før behandling.

 • hold det behandlede området tørt (unngå vann) den første uken.

 • unngå sol og soliarium i healingprosessen (4-6 uker).

 • ikke klø eller pill på det behandlede området.

LEPPER

Et uttrykksfull munn har til alle tider vært forbundet med ungdom og skjønnhet og er et viktig skjønnhetsideal. Konturene viskes mer ut med årene og en utfylling av leppe fargen vil derfor ofte gi en visuelt forstørret munn. Lepper kan tatoveres med både omriss og fyll farge i samme farge, valg av teknikk kommer an på hvilket resultat kunden ønsker. Jeg har et stort valg av farge muligheter som kan tilpasses hver enkelt sitt ønske.Jeg liker å bruke naturlige farge på leppene. Så naturlige at svært få ser at du har gjort noe, men nok til at du selv føler du har fått nye lepper.


Leppene kan være hovne og ømme de første 2-3 dagene etterpå. Den pigmenterte fargen kan føles sterk etter første behandling, men etter ca 3-5 dager vil ca 40-60 % av pigmentet lysne. Denne behandlingen tar normalt 2-3 timer. Kunden kommer tilbake etter 4-6 uker for påfyll, og i mellomperioden er det ok å bruke blyant\leppestift om du føler behov for det. Avhengig av hudtype og riktig ettervern kan fargen vare fra 1 år og opp til 3 år, da fargen reduseres gradvis. Man må påberegne 1 refill i året.

Perfekt for deg som: 

 • ønsker en forsterket leppekontur

 • har ujevne lepper p.g.a. rynker eller skader

 • har smale lepper og vil ha de forstørret

 • har fargeløse lepper

 • vil rette opp skjeve lepper

 • reagerer på kosmetikk


For best mulig resultat er det anbefalt å unngå:

 • etter behandling unngå røyking og snus en time etter behandling. 

 • hold det behandlede området tørt (unngå vann) den første uken. 

 • unngå sol og soliarium i healingprosessen (4-6 uker).

 • ikke klø eller pill på det behandlede området.


Ved leppe pigmentering og hvis huden utsettes for stress, kan det forekomme herpes utbrudd. Dette kan unngås eller begrenses om man unngår leppestift, leppepomade el.l. de nærmeste dagene etter behandlingen. Dette går også over ved å bruke salver/kremer for å forhindre herpes. Munnsår salve kan kjøpes på apoteket. Hvis du har tendens til herpes, da må du gå til legen å få resept på herpes piller før behandling for å unngå utbrudd.

HÅRFJERNING 

ANSIKTSVOKSING - Strips/Hot wax                  

Ansikt uten bryn                         395,-/520,-

Ansikt med bryn                         495,-/595,-

Bryn                                              150,-/200,-

Nesebor                                                   200,-  

Overleppe                                    150,-/200,-

Hake                                             200,-/250-

Kinn                                               200,-/250,-

KROPPSVOKSING  KVINNER

Brasiliansk                                      490,-/590,-

Bikini                                               230,-/290,-

Bikini pluss                                     350,-/420,-

Legger                                                         250,-

Lår                                                                350,-

Armer halv                                                  290,- 

Armer hel                                                    390,-    

Armhuler                                         150,-/200,-

Mage                                                            200,-

Rygg                                                             300,-   

Bryst                                                             190,-

Korsrygg                                          200,-/250,-

Rumpeballer                                                200,-

TILLEGGSKOSTNAD:

Tilleggkostnad for hot wax           100,-

PAKKEPRISER KVINNER  (Stripsvoks)

Brasiliansk og legger                       650,-

Brasiliansk og lår                              700,-

Brasiliansk, legger og lår                 890,-

Bikini og legger                                450,-

Bikini og lår                                       500,-

Bikini, legger og lår                          700.-

Bikini pluss og legger                       550,-

Bikini pluss og lår                              600,-

Bikini pluss legger og lår                  790,-

Legger og lår                                      590,-

KROPPSVOKSING  MENN

Mage                                                  300,-

Rygg                                                   450,-   

Bryst                                                   390,-

Rumpeballer                                      200,-

PAKKEPRISER MENN  (Stripsvoks)

Rygg og skuldre                                 550,-

Bryst og mage                                    600,-

Rygg, skuldre og ned til albuen        650,-

Rygg, skuldre, bryst og mage           850,-

Legger og lår                                       650,-

Legger, lår og rumpeballer                790,-

 

NEGLER

GELENEGLER    

Forlengelse naturlig                                 699,-    

Forelngelse farge                                     749,-

Forlengelse fransk                                    869,-

ETTERFYLL GELENEGLER

Etterfyll naturlig                                        599,-

Etterfyll farge                                            649,-

Etterfyll fransk                                           799,-

Fjerning av gele/akryl med manikyr       349,-

Fjerning av gele/akryl uten manikyr       249,-

GELELAKK

Farge                                                           499,-

Fransk                                                          598,-

Forsterker                                                   425,-

ETTERFYLL GELELAKK

Etterfyll farge .                                           549,-

Etterfyll fransk                                           648,-

Etterfyll forsterker                                     475,-

Fjerning av gelelakk med mani                 249,-

Fjerning av gelelakk uten manikyr            150,-

MANIKYR

Full manikyr                                                 449,-

Mini manikyr (fil, form, negleakk)             199,-   

Parafinmanikyr                                            249,- 

Lakkering av negler                                     150,-    

Girl manikyr (opptil 14 år) .                        190,-

Manikyr for menn                                       290,-

EKSTRA

Reparasjon av negl (gele)                           149,-

Reparasjon av negl (gelelakk)                       79,-

Neglforsterker (gelelakk)                           150,-

DEKOR

Glitter/Chrome pr. negl                                15,-

Swarowski pr.sten                                            5,-

Design pr.negl.                                               25.-

GARANTI

Gratis reparasjon innen 7 dager etter behandling.

Tilleggskostand ifbm smittevernstiltak:     40,-

 

OPPSETT & MAKEUP                                   

Fest makeup                          750,-

Makeup                                  650,-

Brude Makeup                    1050,-